İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa’da Güvenliğinizle ilgili hiçbir Endişeniz Olmasın

Yerleşkelerimiz ve Binalarımızın güvenliği, İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa Koruma ve Güvenlik Müdürlüğü tarafından sağlanmaktadır. 5188 Sayılı Özel Güvenlik Yasası’na tâbi olan müdürlüğümüz, 7/24 görev yapmaktadır.

24 Saat Kampüs Güvenliği
Kampüslerde belirli noktalara yerleştirilen kameralarla, kampüs alanlarının sürekli kontrolü sağlanmaktadır. Kampüslerde asayiş gerektiren tüm olaylara müdahale edilmekte, tutanak düzenlenerek ilgili birimlere yönlendirme sağlanmaktadır.

Kampüs Girişleri
Güvenlik giriş çıkışlarında birey ve araç kontrolü yapılmaktadır.

Ziyaretçiler
Kampüslerimize ziyaret için gelen misafirlerimiz geldikleri birimlerden ziyaret ile ilgili teyit alınarak, kimlik kaydı yapıldıktan sonra ziyaretçinin bir yaka kartı ile kampüse girişine eşlik edilmektedir.